След като вчера властите в България ликуваха, следвайки непредвидения анонс

...
След като вчера властите в България ликуваха, следвайки непредвидения анонс
Коментари Харесай

ДЕНЯТ В НЯКОЛКО РЕДА: Шенген - нищо не е договорено

След като през вчерашния ден управляващите в България ликуваха, следвайки непредвидения анонс на Румъния, че двете страни се причисляват към свободното пространство, въпреки и частично от март следващата година, през днешния ден Австрия ни попари: нищо не е контрактувано, до момента в който всичко не е контрактувано.

Християнските празници донесоха на Украйна безмилостна масирана ракетна офанзива от Русия - с голям брой жертви и ранени.

В Съединени американски щати, Тръмп продължава да се спъва в 14-ата корекция.

Обратно у нас - водачът на ГЕРБ и сътрудник в " сглобката " Бойко Борисов, се разгласи срещу България да оказва помощ на интернационалните сили в опазването на морето от йеменските пирати хуси. Покрай което нападна министъра на защитата.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР