След като вчера стана ясно, че на днешния 5 август

...
След като вчера стана ясно, че на днешния 5 август
Коментари Харесай

Организация за протест срещу националната конференция на ГЕРБ, вероятно с намерение на блокада

След като през вчерашния ден стана ясно, че на днешния 5 август ще има национална конференция на ГЕРБ в " София Тех Парк ", която стартира в 12:00 часа на обяд, към този момент има и организация за митинг. Събитието за митинга е оповестено във Фейсбук, като посоченият начален час е 9:00 часа.
Ето и какво е написано в информацията за събитието: " Призоваваме всички жители да посетят с възторг изключителната национална конференция на ГЕРБ, която ще стартира от 12:00 на 05.08.2020 в София Техпарк на Цариградско Шосе. На нея се чака министър председателят на Републиката да произнесе следващото похвално слово за себе си. Както нормално, той ще подчертава на триумфите си - пътищата, които строи, парите, които персонално раздава, акъла, който обилно разлива на европейски конгреси, по села и паланки и най-много през тил от джипката. Нашият министър председател слънце ще засегне и настоящата тематика със злите " тулупи ", които му пречат да довърши мандата и да направи всичко хубаво за хората. Ние би трябвало да напомним, че заслугите на Борисов са най-много в угояването на светли персони като Пеевски, Доган, Ковачки, Вълка, Черепа и други Да не забравяме, че нашият възвишен министър председател застана зад Гешев, този, който означи исторически триумфи най-много против смядовските луканки и кокошкарите по селата, а оскъдни проблеми като КТБ, Цветанов, Божков, Пеевски,някак си му бягат от полезрението. Оставка! "
Междувременно някогашният ръководител на Съюз на демократичните сили и народен представител от 43-тото Народно заседание Мартин Димитров разгласява саркастичен пост във Фейсбук поради конференцията. Публикацията е озаглавена " Допълнителни указания към елита на партия ГЕРБ " и съдържа очевидно иронични инструкции - да вземем за пример къде се намира " София Тех Парк ", къде може да се паркира и особено напътствие какво да е държанието към Бойко Борисов: " Естествено. Целунете му ръка. Закълнете се във честност. Разхилете се на подигравката Му, отправена към вас или към ваш съпартиец ".
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР