След като вчера Реал Мадрид отправи своята последна оферта за

...
След като вчера Реал Мадрид отправи своята последна оферта за
Коментари Харесай

Последен опит и при Барса: Каталунците искат Неймар под наем

След като през вчерашния ден Реал Мадрид насочи своята последна оферта за привличането на суперзвездата на Пари Сен Жермен Неймар, същото направи и кръвния зложелател Барселона, написа медийния колос " ESPN ".

Според изданието трансферната сага към бъдещето на Неймар ще завърши най-късно в сряда. Тогава се чака отговорът на ПСЖ на последната оферта от страна на каталунците.

Тя ще е за преотстъпването на нападателя чартърен до края на сезона. От Барса обаче ще включат уговорка за наложителното му откупуване по-късно против солидна сума, която обаче към момента не се посочва.

" The Sun " твърди, че клаузата ще е на стойност 200 милиона евро. Именно за такава сума парижани желаят за звездата си. Те купиха Неймар преди две години от Барса против 222 милиона и тази договорка дефинитивно вледени връзките сред двата клуба.

Вариантът с наема и възможното откупуване на бразилеца би улеснил Барселона, тъй като клубът не може да си разреши да извади сума от порядъка на 150-200 милиона евро това лято, защото към този момент пръсна стотици милиони за нови попълнения.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР