След като вчера президентът Румен Радев обяви, че на парламентарните

...
След като вчера президентът Румен Радев обяви, че на парламентарните
Коментари Харесай

Радев още утре отмята консултациите с партиите

След като през вчерашния ден президентът Румен Радев разгласи, че на парламентарните групи ГЕРБ/СДС и ПП/ДБ, към този момент са ясни срещите и с останалите политически сили в 49-ото Народно заседание.

Оказва се, президентът ще организира съвещания с представители на всички други партии още в утрешния ден, 21 април.

Срещите ще бъдат в следния ред:
От 09.30 часа - представители на ПГ на Възраждане От 11.00 часа - представители на ПГ на " Движение за права и свободи " От 13.00 часа - представители на ПГ на " Българска социалистическа партия за България " От 15.00 часа - представители на ПГ на " ИТН "  Румен Радев форсира разговора в Народното събрание
Румен Радев форсира разговора в Народното събрание

Президентът ще се срещне с ГЕРБ/СДС и с ПП/ДБ на 20 април

Припомняме, в границите на предходното 48-о Народно заседание Румен Радев организира ГЕРБ/СДС на 26 октомври, което бе 24 дни след изборния избор. Така всяка последваща среща с останалите парламентарни групи бе разсрочена във времето, като сред тях президентът даде приблизително към седмица въздух.

За параленост - " Продължаваме промяната " се организираха на 31 октомври. Последваха диалози с Движение за права и свободи на 2 ноември, както и с Българска социалистическа партия на 16-и същия месец.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР