След като вчера председателят на НФСБ Валери Симеонов обяви, че

...
След като вчера председателят на НФСБ Валери Симеонов обяви, че
Коментари Харесай

След Валери Симеонов, и ВМРО призна за проблеми в управляващата коалиция

След като през вчерашния ден ръководителят на НФСБ Валери Симеонов разгласи, че сега има политическа рецесия и чака през септември да настъпят съществени промени в ръководещата коалиция, през днешния ден съпредседателят на парламентарната група на " Обединени патриоти " Искрен Веселинов удостовери думите му. Той посочи, че през есента ще създадат " сериозна поръчка за диалози по политики с ГЕРБ ", което нямало да бъде обвързано с искане за нови позиции във властта на патриотите.

" Съгласен съм, че разговорът в ръководещата коалиция най-сетне би трябвало да стартира. Трябва да забележим какво е свършено. Има неща, които вървят добре и такива, които не вървят добре. Негативните моменти би трябвало да бъдат изговорени. Трябва да се върнем към управническата си стратегия ", сподели Веселинов, който е и зам.-председател на Вътрешна македонска революционна организация.

Той се съгласи и с рецензията на Симеонов за финансирането с държавни пари на Топлоелектрическа централа " Варна ", който е благосъстоятелност на почетния ръководител на Движение за права и свободи Ахмед Доган. По думите му процедурите за доставка на леден запас не са задоволително транспарантни.

Веселинов сподели още, че скоро ще внесат в Народното събрание искане за унищожаване на съкратеното правосъдно разследване, което води до понижаване на присъдите при тежки закононарушения. Поводът е изнасилването и убийството на 7-годишно момиче в село Сотиря. Задържаният за закононарушението е направил към този момент цялостни признания, оповестиха от прокуратурата.

От партията на Красимир Каракачанов ще желаят още " химическа кастрация като наказване при обезчестяване, педофилия и други полови извращения ".
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР