След като вчера парламентът отново вдигна партийните субсидии и те

...
След като вчера парламентът отново вдигна партийните субсидии и те
Коментари Харесай

Слави и Бареков заедно изригнаха срещу безочието на ГЕРБ, БСП и ВМРО за субсидиите

След като през вчерашния ден Народното събрание още веднъж подвигна партийните дотации и те към този момент са не 1, а 8 лв. на получен глас, шоуменът Слави Трифонов и някогашният евродепутат Николай Бареков изригнаха против безочието на ГЕРБ, Българска социалистическа партия и Вътрешна македонска революционна организация.

Ето и какво Трифонов разгласява във фейсбук профила си:

Помните ли оня популярен филм "Опасен сексапил " с Тодор Колев? В него Седларов и жена му скандираха с наслада: "Сго-дих-ме-се! " Защо си спомних за него? Защото през днешния ден Българска социалистическа партия и ГЕРБ се сгодиха. А кумове са им Вътрешна македонска революционна организация и НФСБ.

И защо? За какво е тоя годеж? За пари. За нашите пари. За 8 лв. дотация на глас. Ама имало референдум, но хората желали 1 лев на глас, но дали своят вот три милиона и половина души - никой не може да застане на пътя на любовта. Любовта е по-силна от всичко. Особено политическата обич.

Българските политици са много безогледни и развратни в любовта си към парите. И това го поносим, извинете - го търпите. Какво си казвате - 8 лв. нищо не са. Да, но не е по този начин. Вие ги избирате и те за признателност ви обичат финансово.

Не ви ли омръзна, бе уважаеми българи? Нима думите чест и достолепие са единствено за Ботев и Левски?

Ако продължавате да допускате една тайфа да прави каквото си желае, в действителност скоро няма да има такава страна.

Публикуваме без редакторска интервенция и позицията на Бареков:

Цинизмът, наглостта и ароганността на ГЕРБ, Българска социалистическа партия и Вътрешна македонска революционна организация да крадат отначало от дотациите заслужава да бъде осъдена и най-добре един подобен като Слави да ги опустоши! Боклуци!
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР