След като вчера “” официално беше прекръстен на “Диего Армандо

...
След като вчера “” официално беше прекръстен на “Диего Армандо
Коментари Харесай

В Неапол вече има и метростанция на името на Марадона

След като през вчерашния ден “” публично беше прекръстен на “Диего Армандо Марадона”, от през днешния ден метростанцията пред стадиона в Неапол също носи името на умрялата аржентинска легенда.

Досегашната спирка “Мостра” беше преименувана на “Мостра - Стадио Мардона”. Това стана на публично събитие, на което участваха президентът на Аурелио Де Лаурентис и нападателят. Днес бяха показани и стенописите на метростанцията от линията Кумана, които изобразяват историята на локалния клуб и включват ликовете на Марадона, Де Лаурентис, Валтер Мадзари, Рафаел Бенитес,,,,,,, и.
| e, questa mattina, hanno visitato la fermata della Cumana “Mostra-Stadio Maradona” ammirando i murales dedicati alla storia del Napoli.

— Official SSC Napoli (@sscnapoli) “Чудесно е да се разхождам тук и да наблюдавам историята на клуба. Сред изображенията липсва това на Корадо Ферлаино, само че скоро ще го има. Веднага би трябвало да бъде добавено, тъй като точно той е този, който докара Марадона в Неапол. Осимен също би трябвало да го има, тъй като той съставлява бъдещето на този отбор”, съобщи Де Лаурентис, който разяснява и други тематики, свързани с клуба. “Новият контракт на Гатузо е напълно в ръцете на неговите юристи, само че няма проблеми - изяснихме всичко на обяд в Кастел Волтурно. Мачът - Наполи? Надявам се най-после разсъдъкът да надделее, а не злобата. Стадиона? Ще се срещна с Луиджи Де Магистрис този следобяд. Сигурно ще го кръстим “Марадона Арена” или “Марадона Стейдиъм””, добави президентът на “партенопеите”.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР