След като вчера министърът на земеделието Десислава Танева обяви, че

...
След като вчера министърът на земеделието Десислава Танева обяви, че
Коментари Харесай

Една от къщите за гости, използвана за лични нужди, е свързана с кмета на Велинград, обяви Танева

След като през вчерашния ден министърът на земеделието Десислава Танева разгласи, че от 295 тествани къщи за посетители, построени с еврофинансиране, единствено 15 са се оказали на недобросъвестни притежатели и се употребяват за персонални потребности, а не за бизнес, през днешния ден пред Би Ти Ви тя посочи, че една от къщите е обвързвана с кмета на Велинград. Танева обаче не даде повече детайлности за случая.

Кмет на Велинград е Костадин Коев от ГЕРБ. Преди месец Калоян Костадинов, който е зам.-изпълнителен шеф на Държавна фирма " Земеделие ", съобщи пред " Нова телевизия ", че близки до Коев са притежатели на къща за посетители в града, която не се употребява по предопределение. Самият кмет отхвърли обвиняванията и посочи, че къщата е благосъстоятелност на негов другар.

Десислава Танева сподели още, че снахата на кмета на община Долна Баня също е забъркана в абсурда с непозволено употребяваните къщи за посетители, издигнати с европари. Очаква се всички те да върнат употребяваните пари, като първо ще се изчака това да стане непринудено и в случай че не се случи, стартират административни дейности.

Земеделският министър добави, че казусът с африканската чума по свинете става все по-голям и това изисква по-сериозни ограничения. Именно поради това се постанова да бъдат убити стотици свине в Северна България. По думите ѝ болестта се предава доста елементарно и даже публицистите, които вършат репортажи на местата с огнища на чумата, могат да пренесат заболяването.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР