След като вчера българският президент Румен Радев направи пред командосите

...
След като вчера българският президент Румен Радев направи пред командосите
Коментари Харесай

Коремното на президента подпали фейсбук СНИМКИ

След като през вчерашния ден българският президент Румен Радев направи пред командосите в Пловдив коремно възлизане като по учебник, обществените мрежи пламнаха от мнения и бъзици за физическата форма на родни и непознати политици.

Във фейсбук набира скорост комична фотография на съветския президент Путин. На фрагмента Владимир Владимирович е на обзор при доктор. Руският държавен глава е гол до кръста и се държи за рамото.

Към фотографията нашенски зевзек е добавил шеговит текст: „ Еми, гледах по какъв начин Радев го прави и след това щракна нещо ей тука “. Кадърът се появи броени преди президентските избори в Русия и някои към този момент го окачествяват като антикампания против „ безконечния президент “.

От през вчерашния ден в мрежата потегли и предизвикването на шоумена, артист и политик Светльо Витков. Вдъхновен от осъществяването на Радев, Светльо Хиподила бе сниман по какъв начин прави коремно на лост в междублоково пространство, след което насочва предизвикателство към военния министър Красимир Каракачанов да повтори упражнението.  Ако може.

Днес по малките екрани куп политици пък обясняваха, че могат да създадат коремно, само че никой не се нае да покаже.

Все отново е добре да си напомним, че има държавни мъже, които обичат да показват топ физическа форма.

 Още преди 12 години тогавашният президент Георги Първанов направи набиране на лост във към момента съществуващата танкова бригада в Сливен, напомнят локални медии.

Руският президент Владимир Путин пък от години переодично плува, кара ски, играе хокей и джудо, язди кон и се гмурка. Пред камерите, естествено.

И френският държавен глава - Еманюел Макрон, е разпален по спорта - кара ски и играе тенис и футбол, от време на време даже също по костюм.

Преди няколко години пък зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов се поля с кофа ледена вода, като част от предизвикването Ice bucket challenge, което беше част от идея в интерес на заболели хора.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР