След като в средата на миналия месец представи изцяло електрическата версия на

...
След като в средата на миналия месец
представи изцяло електрическата версия
на
Коментари Харесай

Peugeot анонсира и e-TRAVELLER

След като в средата на предишния месец представи напълно електрическата версия на EXPERT- , в този момент Peugeot разпространи информация и за пътническата версия на електромобила- e-TRAVELLER.

С главно предопределение за професионални или лични пътувания, новият електрически автомобил PEUGEOT e-Traveller стъпва на пазара с избор сред две равнища на автономност, по-способното от които обещава свободен пробег от до 330 километра.

e-Traveller предлага работа в три основни режима- Eco (60 kW, 180 Nm) за оптимален пробег, Normal (80 kW, 210 Nm) за ежедневна приложимост и Power (100 kW, 260 Nm) за усъвършенствано транспортиране на повече пасажери и/или багаж.

PEUGEOT e-Traveller се предлага с избор сред два батерийни модула- 50 и 75 kWh, три версии на купето- Компактно, Стандартно и Дълго, и с възможност за конфижуриране на интериора с до 9 седалки.

PEUGEOT e-Traveller предлага две плъзгаци се врати с електронно ръководство, възможност за поръчка на тониране на стъклата (70% и 90%), осъществяване на персоналните седалки от втория и третия ред с кожена тапицерия или поръчката на VIP версия с 4 или 5 лични седалки, тризонална климатична апаратура, панорамен стъклен таван и други.

Електромобилът идва също по този начин със системата Grip Control, която гарантира подобрено пътно държание извън стандартните такива, като лидерът може да избира сред няколко режима на работа (Snow, All-Travel, Sand, ESP off).

Версията Compact на e-Traveller е 4.60 метра, Standard добавя 35 сантиметра за обща дължина от 4.95 метра, а Long доближава 5.30 метра. Благодарение на делимите си седалки, електромобилът е в положение да предложи товарна съдържимост от до 4900 литра, а във вътрешността са завършени допълнителни отделения за дребни предмети с обща вместимост от 74 литра.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР