След като в продължение на няколко седмици организаторите на протеста

...
След като в продължение на няколко седмици организаторите на протеста
Коментари Харесай

"Отровното трио" бълва закани за нови блокади!

След като в продължение на няколко седмици уредниците на митинга призоваваха за ескалация и прокламираха Велико национално въстание на 2 септември, се оказа че въстанието им било… спокойно. Бомбичките в палатките, агитките, къртените павета и опита за палеж на служители на реда бяха оповестени от „ Отровното трио “ за проведени от ръководещите, написа tribune.bg

„ Събитията от нощес са проведени и режисирани от Борисов със съдействието на Министерство на вътрешните работи, съобщи юрист Николай Хаджигенов.

Той обаче по никакъв метод не разяснява опция метежа да е заплатен от различен човек, – Васил Божков. А реализатори да са неговите съидейници от „ Възраждане “, както през вчерашния ден намекнаха от Столична дирекция на вътрешните работи.

„ Току-що уведомих шефа на Столична дирекция на вътрешните работи, че възвръщаме палатковите лагери. Хора в този момент отиват да купуват палатки и тенти и връщаме всичко назад “, похвали се Хаджигенов.

„ До края на деня палатковите лагери ще се върнат, започваме с този тук на пл. Независимост и всички останали лека бавно ще ги върнем “, безапелационен е той.

„ Ще продължаваме до край, тази вечер в 20 ч. още веднъж в триъгълника на властта, който нощес се трансформира в срамния триъгълник на България. Провокатори, спрейове, бити дами, младежите, които бяха задържани, лъжите на служителите на реда, всичко това е лицето на Борисов. Ние нямаме шпицкоманди, полиция и палки, ние имаме единствено жителите и по тази причина сме на този площад и няма да мръднем от тук до момента в който не освободим България “, съобщи Арман Бабикян.

Той обаче не проговори кой струпа балите плява и искаше да възпламени живи служителите на реда още по ярко и за какво триото, като уредник на митинга е разрешило на провокатори да вилнеят на Ларгото и не е направило опит да защищити служителите на реда от набезите им.

Протестиращи блокираха част от придвижването на пл. Независимост през днешния ден - сред Министерски съвет, Народното събрание и Президентството, и направиха жива верига.

Движението бе освободено след къс конфликт сред протестиращи и полиция.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР