След като в продължение на две седмици да се влезе

...
След като в продължение на две седмици да се влезе
Коментари Харесай

Опашки от коли на входа на Банско, след падане на карантината

След като в продължение на две седмици да се влезе и да се излезе от Банско беше невероятно, през днешния ден в 19 часа блокадата беше вдигната, само че остават в действие известни ограничавания.

Най-нетърпеливите образуваха огромна колона, на входа и изхода на града се струпаха коли. От едната страна бяха чакащите да изоставен курорта, а от другата искащите да влязат в града.

Отменят карантината в Банско: Ще продължат да работят ограниченията за останалите градове Курортният град беше затворен, откакто бяха открити няколко случая на ковид
" С неспокойствие чакаме да влезем в Банско, чакаме към този момент един час на предходната обсада, това е майка ми, тя към този момент от 20 дни не се е прибирала в Банско ", споделя Борислав Биляров.

В колоната е Мариян Живков, който чака с неспокойствие да чества рождения ден на детето си – дружно.

" Детето ми има през днешния ден рожден ден и става на една годинка. Чакам да вляза...на мен ми беше мъчно, на тях им е мъчно, не се отразява добре “, споделя Мариян Живков.
След 14 дни под карантина, блокадата на Банско падна В града ще продължат да се ползват противоепидемичните ограничения
В 19 ч. загражденията бяха вдигнати.

Влизането и излизането е свободно, само че не напълно. Статутът на Банско става като този на регионалните градове.

Жителите на Банско не престават да съблюдават възбраната за безцелни разходки по улиците и те остават пусти.

И директно преминаващите към този момент са улеснени, тъй като икономисват километри, пътувайки да вземем за пример за Гоце Делчев.
Банско се готви за живот без блокада След 19 ч. тази вечер ще може да се влиза и излиза от курортния град
След отпадането на рестриктивните мерки Банско ще се върне към естествения си ритъм- последователно, имат вяра локалните. През идващите дни трите КПП- тана входовете и изходите на града остават.

Коронавирусът и България Депутатът от Движение за права и свободи Хасан Адемов е с позитивна проба за ковид БАБХ ревизира производителите и търговците на храни в осъществяване на ограниченията против COVID-19 Четири са потвърдените нови случаи на пациенти с ковид в Бургаско Когато лекарят стане пациент: Разказът на инфектиран инфекционист с 30-годишен опит Проф. Силви Георгиев: Обикновените маски ще редуцират заразяването, само че няма да го предотвратят Актуализация на Бюджет 2020: Най-негативният сюжет е за 3,5 милиарда лева недостиг Български анестезиолог в Испания: Положението е сериозно, тук е като на война Отмениха заповедта за наложителни маски на публични места (ОБЗОР) На 402-ма души е наложена санкция 5000 лева за разходка в парка 399 са доказаните случаи на COVID-19 у нас В Бургас стартира цялостна стерилизация на църквите Европейски Съюз дава 37 милиарда евро на страните членки против ковид, на България – 1,35 милиарда евро Вечерен час в цялата Старозагорска област Предпоследно: Маските на открито няма да са наложителни Разпространението на COVID-19 у нас може да следим и онлайн С маска или без: Полицията чака инструкциите по какъв начин да глоби хората без маски Банско се готви за живот без блокада Горанов: Имаме задоволително фискални буфери, само че се готвим за най-лошия сюжет В аптечната мрежа: Маски от висок клас няма, дезинфектанти се появяват Ген. Мутафчийски: Гратисният интервал за закупуване на маски е до 00:00 ч. в събота

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР