След като в понеделник вътрешният министър Иван Демерджиев обяви, че

...
След като в понеделник вътрешният министър Иван Демерджиев обяви, че
Коментари Харесай

Чистката в МВР набира скорост - махнаха и шефа на Гранична полиция

След като в понеделник вътрешният министър Иван Демерджиев разгласи, че няма да има чистка в Министерство на вътрешните работи, то за по-малко от 24 часа бяха осъществени 2 основни уволнения. Първо  във вторник беше махнат шефът на националната полиция Венцислав Кирчев. 

В сряда пък БНР заяви, че шефът на " Гранична полиция " Деян Моллов е намален в служба измежду 14 месеца отпред на службата. На негово място е назначена досегашната му заместничка Росица Димитрова. Рокадата е осъществена по заповед на вицепремиера и вътрешен министър Иван Демерджиев. Мотивите за нея не са ясни. 

Росица Димитрова има магистърска степен " Икономика " от Университета за национално и международно стопанство и магистърска степен " Право " от Югозападния университет " Неофит Рилски ". Работи в Министерство на вътрешните работи от 2003 г. Заемала е изпълнителски длъжности - действен служащ и проверяващ служител на реда в ДАТО и Столична дирекция на вътрешните работи. От 22.10.2015 година е шеф на отдел " Противодействие на контрабандата и престъпността през държавната граница " в Главна дирекция " Гранична полиция ". 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР