След като в понеделник Sportal.bg публикува новината, която се пази

...
След като в понеделник Sportal.bg публикува новината, която се пази
Коментари Харесай

Истината от първо лице за неизплатената VIP ложа на “Армията”

След като в понеделник Sportal.bg разгласява новината, която се пази дълги години в загадка, че ЦСКА не е платил за построяването на VIP ложата на стадион “Българска армия”, yправителят на компанията Иван Иванов се свърза с нашата медия и пожела да разкрие цялата истина.

Ето писмото, което господин Иван Иванов изпрати:

Здравейте!

Казвам се Иван Иванов и съм шеф на „ Хит-проект” ЕООД, гр.Варна. Ще се опитам да обясня на малко какъв е нашият проблем.

През 2013 година /месец март/ участвахме в ремонтно-строителните работи на стадион „ Българска армия”, монтаж, декинг и седалки на ВИП-ложата. Вече бяхме правили тази на „ Лудогорец”. С мен се свърза господин Георги Илиев-Майкала. Направихме предварителна среща във Варна, по-късно отидох на оглед в София /24.02.2013г./, след което договорихме типове работи, цени и периоди.

Въпреки неподходящото време и появилите се спомагателни и непредвидени действия завършихме 7-8 дни преди периодите. Трябваше да подпишем протокол за осъществените работи и да се разплатим. Уговорихме си среща на стадион „ Българска армия”, беше в късния следобяд... С негов представител проверихме протокола и без забележки всичко беше признато.

В същия ден господин Илиев трябваше да доплати сумата от 8000лв.

Георги Илиев: „ Много Ви благодаря момчета, стоманени сте, доста съм удовлетворен. Ще работим и на други обекти... Бих желал да Ви заведа на вечеря, само че излезе един ангажимент. Ванка, хайде тръгвайте, че стана късно до ден-два ще изпратя парите, няма никакъв проблем, трябваше доскоро да платя нещо доста незабавно.”

Добре, случва се на всеки и тръгнахме. Няколко дни по-късно потърсих господин Илиев, отговорът беше: „ не съм те не запомнил, умерено.”

Mail: 23.04.2013г. Извършени ремонтни действия - Стадион Българска Армия

23 април 2013, 12:33
George Iliev Iliev [email protected]
До:
[няма име] [email protected]

Здравейте,
Бихме желали да Ви осведомяваме, че вследствие на финансови усложнения на ПФК ЦСКА, отговорностите ни за осъществените ремонтни действия и усъвършенствания на обект " Стадион Българска Армия " ще бъдат платени сред 07.05 - 10.05.2013 година

С почитание,

" Сити Инвест Пропърти " ЕООД

След това спря да подвига телефона, 1-2 пъти сподели, че е в чужбина, не може да приказва, след това иска ми се обади и по този начин. 2015г. отново го потърсих. Отговори ми, че в този момент съди ЦСКА и като ги осъди ще се разплати. От тогава не дава отговор на телефонните ми позвънявания.

Мисля, че измина доста време. За нас това са доста пари и ние като всички имаме заплащания, налози, медикаменти, дребни деца и така нататък А господин Илиев даде обещание, че ще изпрати човек още преди да влезем в София и ще заплати всичко авансово. ЙАФ – България са наши сътрудници и в други обекти, тук бяха снабдители на декинга, те също имаха да вземат пари, само че имаха подписани документи и съумяха по правосъден път да си ги получат.

Реших да се обърна към Вас. Наистина към този момент нямаме друга вяра. Нямаме подписани документи, господин Илиев сподели, че като приключи обекта по „ Българска армия”, ще ги оправим /документите/, имаме единствено преписка по имейла, в която дава отговор, че приема изискванията.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР