След като в полунощ карантината официално изтече, от днес в

...
След като в полунощ карантината официално изтече, от днес в
Коментари Харесай

Карантината във Великобритания изтече, ето какво се случва там

След като в среднощ карантината публично изтече, от през днешния ден в Англия влизат в действие нови ограничения.

Припомняме, че те към този момент бяха показани от премиера Борис Джонсън.

Новите ограничения ще се ползват на районно равнище.

В британските райони ще има три равнища, като ще се дефинират от % на инфектираните, броя на приетите в болница и разпространяването. Третото равнище ще е с най-големи ограничавания.

Мерките ще са в действие до края на март и ще бъдат преразглеждани на всеки 14 дни.

Ние няма да сменяем националните ограничения със независимост за всички... Ние вместо това ще се върнем към районен метод, като ще се ползват най-големите ограничавания, където има най-вече случаи на ковид, сподели Джонсън пред Народното събрание.

Той изрази вяра, че британците ще могат да отпразнуват коледните празници с обичаните хора, макар че предизвести, че няма да е като естествени времена.

След отпадането на националната обсада хората ще могат да пътуват. Фитнесите, центровете за забавление и магазините ще отворят. Спортът на открито и сватбите ще бъдат обновени. Навън ще могат да се събират до 6 души. Баровете, заведенията за хранене и бирариите ще работят до 23,00 часа. Преди бе до 22,00 часа.

Ще се позволява аудитория на спортни събития, в случай че се съблюдава обществена отдалеченост. Това се отнася също за театрите и концертите.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР