След като в първия кръг от родното първенство Етър взе

...
След като в първия кръг от родното първенство Етър взе
Коментари Харесай

Етър спря победния път на Левски след героични вратарски намеси

След като в първия кръг от родното състезание Етър взе точка от ЦСКА на стадион " Българска Армия ", в този момент търновци сториха същото и против другия столичен гранд - Левски . Двата отбора не съумяха да се победят след нулево реми на стадион " Ивайло " в мач от втория кръг на еfbet Лига.
След като в първия кръг от родното състезание Етър взе точка от ЦСКА на стадион " Българска Армия ", в този момент търновци сториха същото и против другия столичен гранд - Левски. Двата отбора не съумяха да се победят след нулево реми на стадион " Ивайло " в мач от втория кръг на еfbet Лига. В огромния воин След като в първия кръг от родното състезание Етър взе точка от ЦСКА на стадион " Българска Армия ", в този момент търновци сториха същото и против другия столичен гранд - Левски. Двата отбора не съумяха да се победят след нулево реми на стадион " Ивайло " в мач от втория кръг на еfbet Лига. В огромния воин за домакините от Велико Търново се трансформира капитанът и вратар на отбора Христо Иванов, който се отличи със серия от страхотни спасявания, които опазиха мрежата му суха, а с това резервира и равенството в мача. Левски имаше няколко чудесни положения за гол, само че по този начин и не съумя да се възползва, тръгвайки си от старопрестолния град без две точки.
Давиде Мариани, Иван Горанов и Станислав Иванов се отличиха с няколко положителни положения, които обаче не бяха оползотворени. През второто полувреме дуелът бе пресечен за интервал от към седем минути, защото гостуващите почитатели хвърлиха димки на терена, които понижиха видимостта. 
По този метод бе прекратена победната серия на " сините ", които завоюваха първите си три мача през новия сезон. Така Левски остава на третото място във краткотрайното нареждане - на две точки от водачите Черно море и Лудогорец. Етър от своя страна, макар сложната стратегия при започване на своя сезон, съумя да вземе нова прилична точка против един от най-тежките противници в шампионата.
Отзиви от мача четете в SportLive.bg
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР