След като в началото на октомври североамериканското подразделение на Nissan представи уникална

...
След като в началото на октомври
североамериканското подразделение на
Nissan представи уникална
Коментари Харесай

Nissan с още един спасителен автомобил

След като при започване на октомври североамериканското поделение на Nissan показа неповторима версия на пикапа си , създадена с идеята да бъде ултимативната избавителна кола, с която могат да разполагат екипите на Червения кръст, в този момент от марката представят и рисковата концептуална разработка Frontier Sentinel.

От Nissan разясняват, че показаният по време на интернационалното ревю в Сао Пауло концептуален пикап е създаден с идеята да бъде в положение да се оправи с всеки терен, който може да бъде открит в Бразилия.

Frontier Sentinel се отличава с множество иновативни системи, включително и двойка литиево-йонни батерийни модули от 100% електрическия Nissan LEAF, които могат да бъдат употребявани като допълнителен източник на електрическа сила. Акумулаторните кафези са интегрирани в специално проектираното товарно отделение, а в спомагателните товарни отделения на автомобила има фенерчета, каски, въжета, принадлежности и други.

Горната част на товарното поделение на Frontier Sentinel разполага и със специална установка за кацане/излитане на дрон, с помощта на който спасителите имат възможност бързо и дейно да провеждат акции за претършуване на голени райони.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР