След като в началото на годината Тайгър Уудс претърпя катастрофа,

...
След като в началото на годината Тайгър Уудс претърпя катастрофа,
Коментари Харесай

Ще видим ли Тайгър Уудс отново в действие

След като при започване на годината Тайгър Уудс претърпя злополука, беше сложено под огромно подозрение дали въобще ще може в миналото да го забележими още веднъж на голф игрището.
 Тайгър Уудс, възобновяване на голфъра след злополуката и по какъв начин върви то
Как въврви възобновяване на Тайгър Уудс

Тайгър не се предава

По-рано през месеца Уудс показа клипче, на което се вижда, че възобновяване му върви добре и още веднъж е почнал да тренира. Като близки до него източници твърдяха, че желанието му е в най-скоро време още веднъж да стартира да се състезава.

В първото си изявление след злополуката голфърът споделя пред Golf Digest, че в действителност мисли, че още веднъж може да бъде на равнището на най-хубавите сега. Но прави и значимото конкретизиране, че сигурно нещата няма да са като преди.

И то не толкоз от позиция на метода на му на игра, а че няма да взе участие в безусловно всеки шампионат през сезона. Тайгър Уудс споделя, че ще сортира по-внимателно участията си и те ще бъдат по няколко в годината, написа People.

Въпреки това споделя, че това в последна сметка е неговата орис и той го е приел. Тези думи на Тайгър съвсем несъмнено значат, че повече няма да бъде считан за съперник за огромните трофеи, само че пък светът на спорта няма да се лиши от една от легендите си.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР