След като в миналия кръг за Купата на България един

...
След като в миналия кръг за Купата на България един
Коментари Харесай

Левски е на 1/4 финал за Купата след мъка срещу Черно море

След като в предишния кръг за Купата на България един от любимците в шампионата - Левски , в профил безпроблемно Спартак (Варна), " сините " изхвърлиха още един отбор от морската столица - Черно море.
Това стана надалеч по-трудно, откакто възпитаниците на Петър Хубчев надвиха с 1:0 в осминафинален мач, който няма да бъде запоменен с футболните си достолепия, а доста нарушавания и 8-те жълти картона, показани от Николай Йорданов. 
Единственият гол в мача падна в 23`, когато след рикошет Станчев изведе инцидентно Райнов на стрелкова позиция и халфът осъществя първия си гол за сезона след прецизен удар от 5-6 метра. 
" Сините " се затвориха напълно през вторите 45 минути, само че позволиха доста неточности и глупави фаулове към наказатленото поле. Въпреки това футболистите на Черно море не се възползваха от безбройните обстановки за центрирания и даже не стигнаха до голово състояние в мача. 
Изхвърлен от Левски носи 7-цифрена сума на новия си отбор
В края на мача футболистите на Черно море имаха искания за дузпа за нарушаване на Каргас против Пламен Димов в наказателното поле. Николай Йорданов обаче отсъди директен свободен ъгъл отвън пеналтерията, само че повторенията демонстрираха, че нарушаването на гръка може и да е в границите на наказателното поле. 
Като цяло обаче Левски тотално обезвреди Черно море в атакуващ проект и не престават напред точно с помощта на мощната си игра в отбрана. " Сините " се причисляват към Ботев Пловдив, Ботев Гълъбово, Ботев (Враца), Лудогорец и ЦСКА 1948, които се класираха за четвъртфиналите. 
КАК съдебна експертиза РАЗВИ МАЧЪТ РАЗБЕРЕТЕ В SPORTLIVE.BG!
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР