След като в миналия кръг спечели дербито със , днес

...
След като в миналия кръг спечели дербито със , днес
Коментари Харесай

Възходът на ЦСКА продължи и срещу Уфа

След като в предишния кръг завоюва дербито със, през днешния ден реализира нов триумф в РПЛ и се изкачи на трето място в класирането, единствено на точка зад водачите и Спартак (Москва). " Армейците " се постановиха на стадион " Нефтяник " с 1:0, а гола означи в 65-ата минута.

ЦСКА беше по-добрият тим и справедливо стигна до трите точки. дълго време успяваше да отбие натиска на гостите, а вратарят получи премията за състезател на мача.

Беленов избави няколко стопроцентови положения още до почивката. Той спря поредно, и, само че натискът на ЦСКА не отслабна. В средата на първото полувреме отборът на имаше искания за дузпа, само че обстановката беше прегледна с ВАР и реферът Николай Волошин не уточни бялата точка.

След почивката решаващи се оказаха промените на Гончаренко. Беларуският експерт пусна по едно и също време и Бистрович, като точно композиция сред двамата в 65-ата минута донесе третата поредна турнирна победа на тима. Чалов получи топката с тил в наказателното поле, подаде на Бистрович и хърватинът стреля безкомпромисно под гредата.

Уступаем сегодня московскому ЦСКА
— ФК УФА (@UfaFc) Чалов можеше да реши всичко в 73-ата минута, само че изстрелът му срещна гредата. Уфа игра под опциите си и съвсем не затрудни.

Домакините останаха на 14-а позиция с 5 точки, а в идващия кръг ще са посетители на Зенит. На ЦСКА пък следва дерби с.

Премиер Лига 8 кръг, неделя 20 септември  Уфа 0:1краен резулат  ЦСКА Москва
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР