След като в медиите се появиха некоректни твърдения, че приятелят

...
След като в медиите се появиха некоректни твърдения, че приятелят
Коментари Харесай

Истината за раздялата на Лияна с годеника й

След като в медиите се появиха неточни изказвания, че приятелят на Лияна е завършил връзките си с нея и освен това – изгонил я от вкъщи си, самият той взе решение да проговори обществено и да каже истината. „ Не искам да се демонстрирам в общественото пространство. Това не е моето занятие. Когато обаче достолепието на мой обичан човек, е заложено на карта, няма по какъв начин да остана безгласен. Няма да разреша да се пишат сходни нелепости за нея, тъй като тя е дамата, която ми сподели какво е същинска обич и ме промени изцяло.

Не съм гонил Лили нито от вкъщи, нито от живота си и не съм неинин ухажор, а неин избраник. Тя е прелестен човек, стойностен, от дребното дами, които имат свястно наличие, зад съвършения външен тип. Никога не бих я наранил или направил по този начин, че да се усеща зле. Именно по тази причина се надявам медиите да не съчиняват повече измислени истории и да се допитват до истината, преди да разгласяват публикациите си.



Искам да употребявам момента също по този начин да кажа пред цяла България, че тя е целият ми свят и в случай че някой към момента не го е схванал – тя е дамата, с която желая да основа семейство и да имам деца някой ден. Още тази есен ще има женитба! “, това разяснява Цветан по отношение на появилите се изявления за раздялата сред него и Лияна.

В момента хубавицата е съсредоточена върху своите нови планове и бъдещи проекти в професионален проект, а предприемачът е насочил цялото си внимание към своите заведения. Всеизвестен факт е, че Цветан е притежател на веригата Наргиле питейни заведения, добавя slava.bg.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР