След като в края на миналата година с надпис Локо

...
След като в края на миналата година с надпис Локо
Коментари Харесай

Владо Буфера: По-добре Локо, отколкото К*р върху Пирамидата

След като в края на предходната година с надпис " Локо София “ осъмна Мемориалът на мира в Хирошима, в първите дни на 2019-а се появи надпис " Локо " и върху Хеопсовата пирамида в Египет. Снимката се популяризира из обществените мрежи за минути, а на нея ясно се вижда по какъв начин върху Пирамидата на Хеопс, която е последният непокътнат архитектурен монумент от Седемте чудеса на света " е изписано " 2019 Локо ". 

Потърсихме един от най-изявените почитатели на столичните " железничари " - Владо Ашиков, прочут като Владо Буфера, който е и ръководител на един от фенклубовете на отбора. Той се съгласи да отговори на въпросите на Блиц.

- Владо, знаеш ли дали и в  този случай става дума за почитатели на Локомотив (София) или просто " Локо " към този момент е заменило оня надпис с три букви, който постоянно българи драскат в чужбина?

- Ще се веселя, в случай че българите заменят надписа с трите букви с надпис " Локо ". Но по-скоро мисля, че някой е решил да придобие малко интернет популярност, а дали е почитател на нашия тим можем единствено да гадаем.

- Приемате ли във вашите среди тези надписи за нещо обикновено?

- Да, това е повече от обикновено във почитател средите. На всяка една международна или национална забележителност  може да видите следи, които са оставени от ултраси. 

- Доби ли повече известност Локомотив (София) след надписа на Мемориалът на мира в Хирошима?

- Не мисля, само че несъмнено се получи една добра реклама. Тъй като цяла България не спря да приказва и написа за Локо (София), някои предприемчиви търговци започнаха да оферират разнообразни продукти с надпис " Локо София ".

- Ти драскал ли си на някоя международна забележителност " Локо "?

- Всеки ултрас оставя отпечатък по един или различен метод...
Източник: ruse24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР