След като успял да отвори вратата, намерил в леглото трупа

...
След като успял да отвори вратата, намерил в леглото трупа
Коментари Харесай

Нова Семейна Касапница Потресе България!

След като съумял да отвори вратата, намерил в леглото натрупа на майка си в с забележими рани по главата, както и татко си, който бил в безпомощно положение, облегнат в дъното на помещението, като към момента имал витални функционалности. Той незабавно подал сигнал на телефон 112.

Незабавно след приемане на сигнала, е бил образуван екип от проверяващи от ОД на Министерство на вътрешните работи - Пловдив, който посетил мястото на случая, а пристигналият екип на незабавна помощ установил настъпване гибелта и на възрастния мъж.

До момента са осъществени голям брой процесуално-следствени дейности, включително оглед на местопрестъпление, при който е било намерено оръдието, с което е била умъртвена старата жена - част от ресьор на автомобил. Били са осъществени съдебно-медицински, биологична и химическа експертизи, като е назначена и ДНК експертиза. По тялото на мъжа са открити пръски от кръвта на брачната половинка му, написа Plovdiv24.bg.

Установено е, че ударите с описаното оръдие, предизвикали гибелта на 80-годишната жена, са били нанесени от брачна половинка на потърпевшата. От своя страна, в кръвта на мъжа е открита централизация на алкохол от 4,96 на хиляда, което, съгласно заключението на медиците, в комбиниране със напрежението от осъществяване на действието, е довело до настъпване на гибелта му. По неговото тяло не са били открити следи от принуждение.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР