След като умра, чак тогава хората ще разберат какъв голям

...
След като умра, чак тогава хората ще разберат какъв голям
Коментари Харесай

Панайот Панайотов: Когато умра, хората ще разберат...

" След като умра, чак тогава хората ще схванат какъв огромен артист съм бил. В това има някаква смешка, само че и огромна истина. ", съобщи пред „ България Днес “ огромният артист Панайот Панайотов, който преди по-малко от месец отпразнува 70 годишен празник.

Музикантът е от малцината персони, които са се докоснали до Ванга. Обяснява, че не си даваме сметка, какво благосъстояние имаме в лицето на пророчицата. " Тя е същински международен феномен, а ние не ѝ отдаваме дължимото. Това напряко ме вбесява! Когато Ванга беше жива, имаше големи опашки пред къщата ѝ. Хората от целия свят желаеха да се допрян до нея. А у нас никой съществено не ѝ обърна внимание ", споделя Панайотов.

Изпълнителят напълно скоро ще издаде нов албум „ Солена кръв “. Това ще е първият диск за артиста, в който ще има единствено български части. В него има и изненада - една от песните е продължение на безконечния шлагер на Панайотов „ Момчето, което приказва с морето “. Категоричен е, че няма да издава автобиографична книга. „ Обичам да описвам вицове, само че не и да върша това за живота си. "
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР