След като уби ЦСКА и отиде да си живее живота,

...
След като уби ЦСКА и отиде да си живее живота,
Коментари Харесай

Г-н унищожителю на ЦСКА, помните ли тази гнусна целувка?!

След като умъртви ЦСКА и отиде да си живее живота, скривайки се от камери и микрофони, лицето Александър Трифонов Томов изникна още веднъж в медийното пространство. И безочливо разгласи за прощален път, че не той, а  други били унищожили най-титулувания футболен клуб у нас.

Скъпи Лупи, вие въобще давате ли си сметка какви ги забъркахте и какво сторихте? И смятате ли, че народът ви има вяра? ЦСКА го затрихте вие и никой различен, само че  после по остроумен и безсрамен метод прехвърлихте смъртоносното оръжие в непознат двор.

Помните ли по какъв начин домъкнахте от Англия оня пълен смешник с пура в ръка, с който щяхте да спасявате ЦСКА? Беше септември 2013 година... Помните ли тази (на снимката) гнусна целувка? Гнусна, тъй като по-гнусен метод лъгахте цялостен час медии и почитатели, че клубът ще оцелее, че ще го има, че му предстоят гръмки победи и триумфално завръщане в Европа. Какъв ти час, вие по цели дни, седмици и месеци наред единствено лъжехте! И в случай че приказката за Пинокио можеше да се трансформира в действителност, носът ви щеше да стигне от " Армията " до Калотина!  Накрая, откакто " джакпотът " удари и задмина 30 милиона лв., го прехвърлихте на тези, които през днешния ден наричате унищожители на ЦСКА.

Явно сте не запомнили за господин Лоурънс Дейвис и дъртите ви неистини, на които и Хитър Петър, и Настрадин ходжа ще ви завидят. Та откакто оня ден се изказахте неопитен,  БЛИЦ реши да ви припомни за това минало, когато чертаехте светлото комунистическо бъдеще. Ама народът не е малоумен, не е елементарен, колкото и огромен манипулатор да сте вие. Народът знае кой умъртви „ алените ”. Знае, че през днешния ден „ армейската ” общественост нямаше да бъде разцепена на две, в случай че не беше ваша светлост (или тъмност, може би....).
Ненапразно ви назовават Атила. Вие сте като хунския водач – откъдето минете, след това трева не никне. Така беше с няколко политически организации ГОР, ДАР, Евролевицата и така нататък и тъй наречените,  а най-после в черния лист попадна и ЦСКА.

Лошото е, че никой не ви търси отговорност за осъщественото закононарушение. А още по-лошото е, че се пробвате за кой ли път да се измъкнете изсъхнал, обявявайки се за почтен... Срам нямате ли, господин Томов?!
Заб. И апелирам ви, не  ни подпалвайте телефоните и не пускайте в деяние вашите " тролове " из интернет, с цел да ви пазят!
РУМЕН ИЛИЕВ/БЛИЦ СПОРТ

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР