След като тя официално прекрати дългогодишната си връзка с боксьора

...
След като тя официално прекрати дългогодишната си връзка с боксьора
Коментари Харесай

Андреа захвърли дрехи и задръжки, търси си мъж в Кипър

След като тя публично приключи дългогодишната си връзка с боксьора Кубрат Пулев, към този момент нищо не й пречи да си възвърне остарелия абсурден имидж и да се разголва.

Докато беше още прохождаща в шоубизнеса, Андреа постоянно показваше, сякаш несъзнателно, я дупе, я гърда.

От няколко дни, откогато разгласи, че е необвързана, Андреа стартира да пуска все поразголени фрагменти в обществените мрежи. Блондинката не крие съвсем нищо на скандално фото, на което е полегнала чисто гола, насапунисана с пяна във ваната. „ О, птица на душата ми, отлети в този момент, тъй като владея 100 крепостни кули ", написа русата хала под фотографията. На друга фотография тя се дупи с сексуален бански край басейн, писа „ България Днес “.

В момента изпълнителката се е отдала на цялостна отмора по крайбрежието на Кипър. Както към този момент писахме, тя е отменила всички свои участия този месец. За последно Андреа шашна почитателите си в нощен клуб във Видин, където изпя шлагерите си. Самата звезда разгласи при раздялата си с Кобрата, че е прекомерно млада, с цел да се омъжи, само че и прекомерно остаряла, с цел да играе детски игри.

Андреа е решила твърдо да откри нов мъж до себе си, който да бъде сериозен, виновен и да й смъква звезди. Във връзката си с Кубрат певицата го играеше втора цигулка. Сега тя желае взаимоотношения, в които да господства.

За да го откри по-бързо, 32-годишната чалга звезда съзнателно стартира да скандализира с по-еротични фотоси.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР