След като цял живот удряше на камък във връзките, Люси

...
След като цял живот удряше на камък във връзките, Люси
Коментари Харесай

Люси Дяковска се ожени за Марчела, певицата иска деца от съпругата си

След като цялостен живот удряше на камък във връзките, Люси Дяковска най-сетне откри жена, с която да влезе в легален съюз. Талантливата певица се е оженила тези дни за секси танцьорката Марчела, с която има прясна връзка. Двете оповестиха за любовта си в средата на юни, а през днешния ден към този момент са семейство.

Лесбо бракът сред Люси и Марчела е подписан през втората половина на юли, научи „ Уикенд ”. Влюбената двойка разгласява в обществените мрежи фотоси от сватбения си ден, от които се вижда, че танцьорката е била в бяла рокля, а Дяковска – в тоалет с панталон. Най-вероятно българката е била в ролята на жених, а половинката й – на младоженка. И двете носят халки на безименните пръсти на дясната ръка – съгласно обичая в България. В Западна Европа, както е известно, венчалните халки се носят на лявата ръка. Очевидно Марчела, която се среща с Дяковска в Германия, по този метод демонстрира уважението към нея и към нейната татковина.

Двете младоженки са избрали България и за медения си месец. Те демонстрираха клипове от ваканцията си в родния курорт „ Св. св. Константин и Елена ” край Варна. С младото семейство летуват и двете деца на Марчела – момче и момиче. Към момента не е ясно дали те са плод от предходна връзка на танцьорката с мъж, или са резултат от достиженията в региона на асистираната репродукция. Изглежда, знойната брюнетка, която се изявява и като модел, счита да роди още едно дете, чиито родители пред закона ще бъдат двете с Люси. Това излиза наяве от пост в обществените мрежи, написан от Дяковска на немски език. В превод той звучи почти по този метод: „ Да те опозная и да се науча да те обичам е най-големият подарък, който съм получавала! Твоята отдаденост, неприкритост, увереност и жадност за живот ме привлякоха по пътя ти вечно. Аз съм най-големият ти почитател и с неспокойствие чакам да ти се удивлявам и да те развеселя от сцената с афиш „ Искам дете от теб “! Сега е нашето време! Ти имаш мен и моята обич! ”.

Цитираният пост е доста дребна част от любовните послания, които двете младоженски си разменят в обществените мрежи. Ето какво е написала Марчела на своята годеница малко преди медения им месец: „ Караш душата ми да плува, сърцето ми – да пее, мен – да оценявам и обичам живота още повече! Обичам те до безконечност и назад... И с блян те очаквам, прелестно мое семейство ”. Люси й дава отговор: „ Това ще бъде първата ми фамилна почивка ”, а обичаната й добавя: „ Но не и последната ”. Две седмици преди сватбата пък Дяковска написа на британски език: „ Здравей, бъдеща моя съпруго. Това звучи изумително! ”, а Марчела отвръща: „ Да, аз съм бъдещата ти брачна половинка ”.

Както „ Уикенд ” първи писа, Люси Дяковска и обичаната й Марчела се срещнаха в Германия напълно неотдавна. Двете участваха като двойка в клип на групата „ Ноу ейнджълс ”, с която българката стана международно известна преди две десетилетия. Песента е римейк на предходен шлагер на групата. Дни след премиерата Люси и Марчела оповестиха, че са двойка освен пред камерата, само че и в живота.  Около месец откакто „ Уикенд ” разкри щастливата вест, самата Дяковска я удостовери в изявление за родна телевизия. Тя показа пред камерите, че откакто се е срещнала с Марчела, е усетила „ по-различна светлина ” в себе си и в душата си. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР