След като Църквата бе въвлечена в политическия протест на партията

...
След като Църквата бе въвлечена в политическия протест на партията
Коментари Харесай

Депутат към съветник: Мръсно копеле, боклук!

След като Църквата бе въвлечена в политическия митинг на партията му Вътрешна македонска революционна организация, депутатът Стоян Божинов изпуснал нервите си и в залата на Общински съвет – Петрич, където през днешния ден се организира постоянно съвещание, оповестиха за struma.com участвали на сесията. След като непрекъснато репликирал от последните редове довчерашните си сътрудници, депутатът Божинов отправил неприемливи обидни квалификации към съветника от ГЕРБ Светослав Шарков, наричайки го „ отпадък “ и „ мръсно ко**ле “ пред цялостна зала съветници, публицисти, камери и жители. Това провокирало остра реакция на присъстващите и ръководителят Георги Тренчев припомнил на Божинов от микрофон, че до през вчерашния ден е работил като консултант с сътрудника, който през днешния ден наскърбява.

" С непознато до момента самочувствие Стоян Божинов показва държание, което един депутат не би следвало да има, а обществото НЕ би трябвало да търпи и толерира. Още повече, че точно Божинов като консултант и политически водач постоянно е приказвал за морал и правила. Това ли са неговите? Морално и кардинално ли е да наречеш „ отпадък “ и мръсно к***ле някогашен собствен сътрудник? Това ли е лицето на Петрич и област Благоевград в 44-то Народно заседание? Това ли е общинският водач на Вътрешна македонска революционна организация – Петрич?, разясниха съветници след скандалната обстановка в петричкия парламент.

Ще има ли оставка и реакция от страна на политическото управление на партията или ще се премълчи, с цел да бъде „ образец “ такова държание? Ще се разграничи ли управлението на Вътрешна македонска революционна организация от такова държание?, това са въпросите, които посредством нас насочи афектираният консултант Св. Шарков.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР