След като тези дни кметът на село Медени поляни беше

След като тези дни кметът на село Медени поляни беше ...

Защо спестиха името на ГЕРБ в телевизионен материал за техен кмет?.


След като тези дни кметът на село Медени поляни беше въвлечен в скандал, че продава електричество от трафопоста на кметската сграда, а семейство с болно дете се оплака, че от дни е с изключен ток, тъй като не било "гласувало правилно" на последните избори, екип на Нова телевизия отиде на място да ни запознае с проблема и да даде право на участниците в конфликта да изкажат гледните си точки.

Дотук всичко звучи съвсем в реда на нещата, а стремежът на телевизията с нов собственик да отрази и двете позиции, е напълно професионален. И наистина - в репортажа чухме гледната точка на кмета Абдула Абдулах, както и няколко думи от хората, обвиняващи го, че са наказани да останат на тъмно, заради това, че не са гласували за политическата партия, която го подкрепя.

Политическата партия, стояща зад Абдула Абдулах е ГЕРБ. И това явно вече е повод за проблем. Защото вижте какъв сигнал подаде Арман Бабикян в профила си във фейсбук, след като е изгледал материалчето за село Медени поляни, излъчено набързо в един твърде ранен за широката публика час, някъде малко преди 7 сутринта:


Източник: fakti.bg