След като супер звездата в тениса Новак Джокович отпразнува победата

...
След като супер звездата в тениса Новак Джокович отпразнува победата
Коментари Харесай

Джокович пратил цветя на Камелия в „Гласът на България“

След като супер звездата в тениса Новак Джокович отпразнува успеха си за купата на австралийския шампионат при започване на януари с песента на Камелия „ Луда по тебе “, а тя незабавно му върна привет в обществените мрежи, освен това на сръбски, международният първенец е направил още един жест към фолкдивата, написа „ Уикенд “.

След закачката посред им Джокович е изпратил на певицата букет камелии, който е дошъл в специфична кутия на адреса на шоуто „ Гласът на България “, в което Камелия е треньор. От осъществяването на тима му в съблекалнята стана ясно, че Ноле е същински почитател на русото прелъщение и знае шлагерите й, само че доколкото е известно, двамата до момента не са се срещали онлайн. Явно с цел да не завърши заигравката посред им, Джокович или екипът му са изпратили и букет по пощальон, който може да е предвестител и на вероятно свиждане.

Афинитетът на най-хубавите в тениса към женското съсловие в „ Гласът на България “ започва още предходната година, когато родната звезда Григор Димитров пусна видео, в което демонстрира, че тренира на фона на музиката на другата дама в екипа на треньорите - Михаела Филева. Тогава плъзна и слухът, че за разлика от Джокович и Камелия , Михаела и Гришо са се виждали, освен това уединено, и са си прекарали много прелестно. Младата изпълнителка отхвърли, само че не и Григор, поради което и до през днешния ден феновете на сочните злословия усещат сладкия послевкус от новината за аферата на певицата и тенисиста.

Междувременно нашумялата сръбска поп-фолк певица Теа Таирович , която пя последна с починалата музикална легенда Шабан Шаулич, призна, че на драго сърце би изпяла ария на ухо на Гришо. Тя даже обмисляла дали, в случай че се стигне до такава степен, също да не заложи на „ Луда по тебе “. Защото това парче очевидно е афродизиакът за тенисистите.  
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР