След като стартирахме секцията Прогнози, време е да ви представим

...
След като стартирахме секцията Прогнози, време е да ви представим
Коментари Харесай

Рубрика за футболни прогнози: Сигурните предложения от света на футбола

След като стартирахме секцията " Прогнози ", време е да ви представим и рубриките, с които се надяваме да помогнем на феновете на футболните залози да бъдат сполучливи в уеб сайтове като 7777.bg , където има хиляди оферти на дневна база от света на футбола и останалите известни спортове в международен мащаб.
Една от рубриките, които ще се стараем да има минимални пропуски, е " сигурни футболни прогнози ". Ще я публикуваме сред 4 и 7 пъти на седмична база, като честотата ще е по-ниска, когато пристигна време за мачове на националните тимове през сезона.
Предложенията ще са сред 3 и 6 на дневна база, а коефициентите - сред 1.30 и 1.60. Целта е следната - да задържим 70% или повече успеваемост в прогнозите, с цел да може всеки месец да сме в рубрика " облаги ", а не в рубрика " губещи ".
За да имаме по-сериозна банка, с която да оперираме, ще се възползваме от 100%
бонус първи депозит на уеб страницата 7777.bg. Тоест при депозит сред 10 и 100 лв. получаваме същата сума като бонус от онлайн платформата на Националната лотария.
Във всяка публикация ще има и статистика за успеваемостта на екипа, който поддържа секцията. Ще предлагаме разнообразни комбинации сред сигурните ни оферти, като ще водим статистика както за общия брой познати срещи от всички футболни прогнози , по този начин и общия брой сполучливи колонки по отношение на всичките ни оферти.
Първото издание на " Сигурни прогнози " ще публикуваме този петък, тъй че следете секция " Прогнози ", с цел да не изпуснете предложенията ни.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР