След като станаха ясни разходите на кралското семейство за последната

...
След като станаха ясни разходите на кралското семейство за последната
Коментари Харесай

Над половин милион паунда за охрана на Меган и Хари: ето колко всъщност струва кралското семейство на данъкоплатците

След като станаха ясни разноските на кралското семейство за последната една година, доста британци надали пазят същите благосклонности към неговите членове.

Според Доклада за Суверенния грант в интервала сред 2018 и 2019 година кралицата е поела 140 публични уговорката, а кралското семейство е взело участие в 3,200 появи. То е коствало на английските данъкоплатци общо 67 милиона паунда през миналата финансова година, което е с 20 милиона паунда повече от предходната .

Разходите обаче идват от „ поддръжка на кралски дворци в страната “, както и „ рационализиране на услугите “ в Бъкингам, което се показва от изданието “Town & Country” като „ голям, 10-годишен план “.

Чуждестранната преса обаче сложи акцент върху разноските на принц Хари и Меган Маркъл за реновиране на новия им дом. То коства общо 2.4 милиона паунда (или към 3.05 милиона долара).

“Daily Mail” написа, че двойката харчи 750 хиляди паунда за защита – това съгласно направените сметки стига за възнаграждение на повече от 20 служители на реда . Пенсионираният шеф Дей Дейвис (който е и някогашен шеф на кралската охрана) не пести рецензиите си пред “Daily Mail”, че „ мнозина може да слагат под въпрос какъв брой умно е решението да се изместиш от идеално охранявана кралска резиденция “, каквато е предходната им - Кенсингтън.

Друг източник твърди: „ Охраната е от голямо значение за двойката, като е препоръчана обширна стратегия за отбрана на парцела от общественото око, костваща до 20 хиляди паунда “ . Тя е обвързвана със засаждането на огромно количество дървета и шубраци, с цел да не може посетителите на Фрогмор, състоящ се от общо пет постройки, да виждат нищо.

Както обаче написа “Independent”, при нанасянето на Меган и Хари във Фрогмор Котидж е имало належаща потребност от главен ремонт, с цел да бъде жилището годно за живеене .

View this post on Instagram
Что-то меня сегодня на звёзд потянуло
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР