След като станаха ясни плановете на Общината за подобренията в

...
След като станаха ясни плановете на Общината за подобренията в
Коментари Харесай

Нелицеприятни практики в масовия градски транспорт в Пловдив

След като станаха ясни проектите на Общината за подобренията в градския превоз, пловдивчанин се обърна към Plovdiv24.bg , с цел да показа своето отчаяние и своето неразбиране към сегашните нелицеприятни практики в всеобщия градски превоз в града под тепетата и да попита: "Докога? ".
Уважаеми господин Велев и уважаема медия, пиша до вас, тъй като господин Златин Велев е заместник-кмет по превоза, а Plovdiv24 е една от най-уважаваните и четени медии в града ни. Ето това изпратих във формата за контакт на уеб страницата на кмета и на община Пловдив:
Господин кметът Иван Тотев прикани пловдивчани да слязат от колите с обещанието за първокласен градски превоз. В отклик на този апел и като съзнателен пловдивчанин взех решение, че все по-рядко ще употребявам персоналния си автомобил.

За страдание опитът ми досега е жалък. В последните 2 седмици се возих на рейс 3 пъти и в 2 от тях вътре се пушеше. Първият път беше в рейс номер 10, когато останахме двама пасажери в региона на мол "Пловдив ", водачът най-безцеремонно възпламени.

Втори сходен фрапантен за мен случай бе в петък, 20 октомври 2017, към 18,00ч. От предпоследната до последната спирка на рейс 16 сред спирка №322 - бул. "Дунав " №150 и спирка №1018 -  кв. "Гагарин " - последна, кондукторът възпламени цигара. Огромното ми отвращение ме накара да го снима с телефона си. Прикачвам видео и фотография на рейса.

Възмутен и шокиран съм от всеобщата процедура да се пуши в градския превоз. Пиша ви, с цел да се повдигне обществена полемика! Господин Тотев, господин Велев, какви ограничения ще вземете, с цел да се приключи тази всеобща безумна процедура? Какви гаранции ще дадете, че в един европейски град аз мога да разгадавам на публичния превоз, с цел да прибера сина си от градина, без да бъдем натравяни? Смятате ли, че с сходно качество на публичните услуги ще накарате хората да употребяват по-малко колите си и ще намалеят тапите? Очаквам с неспокойствие вашия отговор! ".

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР