След като стана ясно за 3 положителни проби на деца

...
След като стана ясно за 3 положителни проби на деца
Коментари Харесай

Положителните проби за Ковид-19 на децата ми се оказаха отрицателни: Бащата - slava.bg

След като стана ясно за 3 позитивни проби на деца в столичната 185-а детска градина, бащата на две от тях се усъмни в резултатите им и реши да направи проби за Ковид-19 в самостоятелна лаборатория, съобщи bgonair.bg.

"Поради неналичието на признаци и заради това, че те са непрекъснато дружно, пият от едно шише и едното излезе позитивно, а другото негативно, се усъмних и взех решение да направя самостоятелни проби в лабораторията, която е в листата на РЗИ. Пробите се оказват негативни. Освен PCR, си пуснахме и кръвни антитела, само че те също са негативни, което значи, че нито сме били инфектирани, нито сега сме инфектирани ", счита Денислав Димитров.

След дадени 700 лева за проби и макар негативните резултати, съгласно разписанията на Здравната ревизия фамилията остава под 14-дневна карантина.

"Един тип процесът е необратим. Тестват те, излизаш позитивен. След това каквото и да се случи, явно не се признава ", сподели още бащата.

А детската градина, в която е и детето на Денислав, през днешния ден още веднъж отвори порти. Карантинирани са единствено трите групи, от които са потвърдено заболелите общо 4 деца. PCR тестванията на личния състав са негативни. От всички 165 новозаразени с Ковид-19 за денонощието - 9 са в област Кюстендил.

Ново огнище и в Пловдивска област. 18 от 33 позитивни проби за ковид са от шивашки завод в Кричим. Те нямат признаци. Изследването е направено по искане на притежателите на цеха, който остава затворен за 14 дни.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР