След като стана ясно коя е новата Мис Плеймейт 2019,

...
След като стана ясно коя е новата Мис Плеймейт 2019,
Коментари Харесай

Плеймейтките ни излязоха в отпуск по майчинство: Николета гледа първокласничка, Русата Златка сменя памперси , Кучкова се покри с дъщеря си и още….

След като стана ясно коя е новата Мис Плеймейт 2019, един от най-често задаваните въпроси е какво се случва с победителките в състезанието от минали години. Проверка на „ Телеграф ” разкрива много забавни детайлности.

От седем години най-успешната носителка на купата – Николета Лозанова признава, че най-важната роля в живота й е тази на майка. Нейната щерка Никол е в първи клас, а Николета е от майките, които на никое място не отиват без рожбите си. Двете постоянно се забавляват и глезят по женски. Николета има сполучлива кариера на модел и инфлуесър. Може да се похвали и с достижения в малкия екран, където бе водеща на две излъчвания „ Поверително от NL ” и „ Папараци. В момента живее с Ники Михайлов след развода си с Валери Божинов.

В ролята на майка е и Златка Райкова . Носителката на купата от 2007-а, подари със наследник Благой Георгиев, а от скандалното й минало не е останала и диря. В професионален проект Русата Златка  е собственичка на фешън бранд, който през предходната година удари връх по облаги.

Наследницата на Райкова – Златка Димитрова също има момче. Нейният Миро е на 3-годинки и майка му е неразделно до него. Черната Златка възпитава и отглежда сина си сама, откакто се раздели с татко му-Миро старши. Злати е вманиачена  по тренировките във фитнес залата и точно това породи клюки, че тя мисли да трансформира това в собствен бизнес.

Елена Кучкова – Мис Плеймейт 2013, също остана в историята на състезанието и съумя да набере известност. След като завоюва премията Кучкова интензивно се включи в светския живот, само че изненадващо изчезна от общественото пространство. Миналата година Наталия Гуркова издаде, че Елена е станала майка на момиченце на име Изабела. Таткото обаче не бе оголен и към него всичко е потулено в тайнственост. Единственото, което Ели бе споделила е, че той се занимава с политика.

Ася Капчикова, която стана Мис Плеймейт 2017 се е отдала на обиколки на света. Пя пътува в компанията на свои другари, откакто завърши връзката си с момче на име Живко. Ася стана известна не толкоз с купата, колкото с връзката си с рапъра Криско.

Маги Бадер – Мис Плеймейт 2017г, стана дизайнер и изненада почитателите си с сбирка от красиви тоалети. Освен добър дизайнер тя е и любяща майка на 8-годишния си наследник Петър. Именно поради сина си и половинката си Маги споделя, че се е отдръпнала от светлините на прожекторите.

За една от най-скандалните участнички в състезанието Мис Плеймейт – Нора Недкова не се знае дали все още има някаква специалност, която да й носи приходи. Говори се, че по-скоро изкарва парите си с присъединяване в разнообразни формати и като инфлуенсър. За персоналния живот на хубавицата не се знае нищо. Тя в никакъв случай до момента не е показвала публична половинка до себе си.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР