След като стана ясно, че повече сезони на култовия риалити

...
След като стана ясно, че повече сезони на култовия риалити
Коментари Харесай

Ново риалити на мястото на ВИП Брадър завладява България тази есен!

След като стана ясно, че повече сезони на паметния риалити формат " ВИП Брадър ", предаван по Нова тв няма да има, Нико Тупарев и компания измислиха още по-атрактивен метод за привличане на зрителското внимание.

Тази есен на красив български плаж международният формат „ Игри на волята " дава обещание да завладее България, като това ще е следващата изненада на Нова телевизия, написа " Хотарена ".

„ Група смели герои ще извърнат тил на цивилизацията, въоръжени единствено с острия си разум и физическа мощ. Те ще влязат в борби на лимита на човешките благоприятни условия. Това е концепцията “, споделиха от малкия екран за формата.



„ Игри на волята "  е известно колумбийско риалити. Кастингът за предаването към този момент стартира, а искащите могат да се запишат, като попълнят формуляр.

 



В конкуренцията в " Игри на волята " състезателите ще бъдат изолирани на остров и ще се състезават за пари и други награди. Шоуто употребява система на прогресивна елиминация, която разрешава на участниците да гласоподават против други членове, до момента в който остане един-единствен играч и завоюва паричната премия от 200 000 лв..

Очаква се поръчка за присъединяване да дадат известни плеймейтки с афинитет към фитнеса. Слуховете спрягат имената на Златка Димитрова, Ася Капчикова, Биляна Йотовска, както и спортисти от рода на Ивет Лалова, Петър Стойчев, Станка Златева, Серафим Тодоров, Таня Богомилова и доста други. Спрягат се и имената на ММА бойците Теодор Николов, Владислав Генов и Георги Валентинов. /show.blitz.bg
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР