След като стана ясно, че най-големият инфраструктурен проект на Варна

...
След като стана ясно, че най-големият инфраструктурен проект на Варна
Коментари Харесай

Асансьорите на пешеходните пасарелки по бул. Левски във Варна все още не работят

След като стана ясно, че най-големият инфраструктурен план на Варна - новият булевард  " Васил Левски " е пуснат за придвижване, само че към момента не е въведен публично в употреба, проблемите на стопират до тук. Много жители, които употребяват пешеходните пасарелки, алармират, че  инсталираните асансьори към момента не работят .

По въпроса от общинската дирекция " Инженерна инфраструктура и благоустрояване " разясниха, че сега тече процедура по въвеждане в употреба на бул. " Васил Левски " и след нейното привършване асансьорите на пешеходните пасарелки най-сетне ще бъдат пуснати. Кога тъкмо ще се случи това, обаче, не е ясно. 
Actualno.com напомня, че преди известно време кметът Иван Портних съобщи пред медии, че окончателните документи за акт 16 няма да бъдат подписани до момента в който локалната власт не се увери, че всички елементи по оборудването са приключени, а зародилите дефекти ще се отстранят за сметка на изпълнителната компания . Един от най-големите проблеми, които породиха по протежението на новия бул. бе свличането на земна маса в ромската махала " Максуда ". 
Шефът на фирмата-изпълнител “Хидрострой ” Николай Пашов заяви, че на асансьорите на пешеходните пасарелки по бул. " Левски " са направени нужните проби и те са механически годни. По неговите думи, всички забележки по трасето са отстранени, а сега единствено се поливат засадените дървета, до момента в който комисията одобри обекта.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР