След като стана ясно, че легендарният пилот от Формула 1

...
След като стана ясно, че легендарният пилот от Формула 1
Коментари Харесай

Стана ясно какъв лекар е приел Шумахер и как ще го лекува

След като стана ясно, че именитият водач от Формула 1 - Михаел Шумахер , е бил откаран в болница в Париж за скрито лекуване, станах ясни и някои детайлности за това какво му следва. Информацията е на вестник " Le Parisien ", съгласно който германецът е бил признат в отделението по сърдечно-съдова хирургия.
Шумахер е бил докаран в болничното заведение при професор Филип Менаше, 69-годишен сърдечен хирург, в цялостна загадъчност. Той е бил прикрит от всички погледи със особено тъмносиньо було. Специален хеликоптер е откарал легендата в парижката болница.
Михаел Шумахер за първи път след случая е бил забелязан от инцидентни хора?
Според източника, доктор Менаше е почнал пионерна клетъчна терапия за мечение на сърдечна непълнота. Той също по този начин е част от Съвета на шефовете на Института за мозък и гръбначен мозък ". Именно от контузия на главата Шумахер страда в последните 6 години. През 2014 година професорът е направил трансплантация на ембрионални сърдечни кафези на пациент със сърдечна непълнота. Първи в света. Оттогава Менаше прави опити със стволови кафези.

Според " Le Рarisien ", звездният пациент ще се възползва от инфузии на стволови кафези, които се разпределят в тялото за приемане на редовно противовъзпалително деяние из цялото тяло. Лечението би трябвало да е почнало тази заран и пациентът да бъде изписан в сряда. твърди се, че някогашният водач е направил минимум две визити в болничното заведение на Жорж Помпиду предходната пролет. За всичко, което се случва с Шумахер, знаят единствено най-близките в фамилията му и огромният му другар Жан Тод. " Le Parisien " се надява във кино лентата за легендата, който ще излезе през декември, да има повече информация за здравословното му положение. Вижте филмовия откъс му в този материал.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР