След като стана ясно, че фитнес инструкторът Ричард Величков е

...
След като стана ясно, че фитнес инструкторът Ричард Величков е
Коментари Харесай

Ричард Величков си навлече гневa и на прокуратурата

След като стана ясно, че фитнес инструкторът Ричард Величков е бил уволнен, друга пакост се стовари на главата на Мистър София. А точно – заплашва го затвор за 1 година.

Печалният риалити воин още веднъж се забърка в скандал, само че този път, с изключение на неприятна популярност, си навлече и гневa на прокуратурата, написа „ Галерия “.

Разследването, което Любо Жечев поде против хранителната добавка на Ричард, е стигнало до скандални разкрития. Получих формален отговор от един от контролните органи у нас, съгласно който продуктът е трябвало да бъде изтеглен от комерсиалната мрежа още през октомври 2017 година, и всеки, който го продава, нарушава закона “, заяви Любо и предизвести Величков, че скоро прокуратурата ще се свърже с него.

За благополучие на Ричард законът не планува отнемане от независимост за разпространение противозаконна хранителна добавка. Но това не трябва да го успокоява. Ако Жечев е прав, Величков ще би трябвало да изтърпи административно наказване, изземване на цялото количество от продукта, както и наличния оборот. Срещу него би следвало и да бъде формирано досъдебно произвеждане.

Припомняме, че сагата Величков-Жечев стартира преди няколко седмици, когато участникът в риалити предаването „ Къртицата “ Любо разгласява видео против Ричард в YouTube канала си. В клипа Жечев прави серия от скандални разкрития по отношение на добавката за намаляване на Величков. Любо даже е закупил няколко опаковки, с цел да изследва наличието на продукта. Фитнес инструкторът пък го упрекна, че е получил пари от конкуренцията за „ уронване престижа на добавката “.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР