След като стана ясно, че е се е наблъскал с

...
След като стана ясно, че е се е наблъскал с
Коментари Харесай

Голямото бебе съжалява, че се наблъскал с допинг до козирката

След като стана ясно, че е се е наблъскал с най-различни неразрешени субстанции до козирката в навечерието на мача с Антъни Джошуа, американският боксьор Джарел Милър разгласи, че съжалява. Той се провали на три разнообразни допинг-теста, в които в кръвта и урината му бяха открити обилни следи от три разнообразни неразрешени вещества.

Така той загуби лиценза си за мача със международния първенец в тежка категория, в този момент се чака да отнесе и сурово наказване от Световната антидопингова организация. Но все пак, Голямото бебе даде обещание да се върне по-силен на кръга.

"Няма какво да го извъртам, непосредствено си признавам, че оплесках нещата. Сгреших! Можех да подходя по доста способи в тази обстановка и аз избрах най-грешния. Сега ще си платя цената. Изпуснах голям късмет, в този момент ме боли от вътрешната страна, сърцето ми кърви. Съжалявам най-искрено! "

"Нараних фамилията си, приятелите си, почитателите си. Но ще си понеса следствията, ще се изправя от удара и ще продължа да се боря. И когато се върна, ще съм по-силен от преди. Не желая да излиза неприятно име на боксьорите поради мен, аз ще си платя за всичко ", съобщи Милър.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР