След като стана ясно, че Брад Пит и Дженифър Анистън

...
След като стана ясно, че Брад Пит и Дженифър Анистън
Коментари Харесай

След Златен глобус: Само приятели ли са Пит и Анистън? - slava.bg

След като стана ясно, че Брад Пит и Дженифър Анистън са още веднъж другари и даже ще вземат участие дружно в продължението на сериала „ Приятели “, потеглиха и слуховете, че двамата може още веднъж да се съберат.

След премиите „ Златен глобус “ тези хрумвания се ускориха. Бившите съпрузи бяха благи един с различен по време на церемонията, майтапиха се дружно. Според източници на TMZ, обаче сред двамата няма нищо повече. Според близки до звездите, няма нищо чудно, че двамата постоянно се засичат на всемирски събития. Все отново те избират да се държат неутрално един с различен, ограничавайки общуването си с другарска вежливост. След работните вечери двамата по този начин и не се срещат.

Церемонията „ Златен глобус “ се организира на 5 януари в Бевърли Хилс. Брад Пит получи премия за най-хубава второстепенна мъжка роля за присъединяване му във кино лентата на Куентин Тарантино „ Имало едно време в Холивуд “. Когато излезе да произнесе тирада на сцената, Дженифър концентрирано го гледала и както отбелязали доста фенове и публицисти, се смяла на шегите му.

Двамата бяха съпрузи сред 2005 и 2010 година След раздялата Пит бе с Анджелина Джоли, от която има шест деца, а Анистън неотдавна се раздели с Джъстин Теру.

Източник: tialoto
Снимка: БГНЕС
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР