След като стана публично достояние решението на Административен съд-София област,

...
След като стана публично достояние решението на Административен съд-София област,
Коментари Харесай

Жителите на Ботевград излизат на протест в защита на кмета на ПП МИР Иван Гавалюгов

След като стана обществено притежание решението на Административен съд-София област, с което анулира решението на ОИК-Ботевград, жителите на община Ботевград провеждат в обществените мрежи следващия кротичък митинг в отбрана на кмета Иван Гавалюгов.
Гражданският митинг против решението на АССО се провежда за неделя, 26 януари 2020 г, от 11.00ч, на пл. „ Освобождение " 13.
От Политическа партия МИР изрично застават зад кмета
Гавалюгов, който бе повдигнат и определен още на първи тур от листата на младата политическа партия и декларират, че ще подхващат всички законови ограничения с цел да потвърдят, че против ботевградския кмет работи целенасочена офанзива, която цели да в профил един от дребното кметове, дръзнал да се опълчи на ръководството.
" Атаката против Гавалюгов е самобитен лов на вещици, който цели отстраняването на всеки, дръзнал да се опълчи на незаконното ръководство освен в община Ботевград, само че и в страната като цяло " безапелационен е ръководителя на Политическа партия МИР Симеон Славчев, който изрази подозрение, че всички „ сигнали " против Гавалюгов идват от доближени, настоящи политици на Валентин Златев, чието име излезе след разразилата се водна рецесия в Ботевград и източването на язовир Бебреш.
„ Политическа партия МИР ще се включи в проведения в обществените мрежи цивилен митинг в отбрана на Иван Гавалюгов, като ще предприемем всички законови дейности с цел да потвърдим, че обвиняването за спор на ползи против кмета на Ботевград е режисирано и добре проведено мероприятие, което цели да скрие истината за далаверите, които са се случвали в предходни мандати в общината, преди идването на Гавалюгов. Политическа партия МИР постанова нов жанр на ръководство в общината, а това явно не е по усета на ръководещите " безапелационен е още Славчев.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР