След като стана майка Камерън Диас за известно време прекрати

...
След като стана майка Камерън Диас за известно време прекрати
Коментари Харесай

След киното, Камерън Диас се зае с виното - slava.bg

След като стана майка Камерън Диас за известно време приключи актьорската си кариера и се посвети на майчинството, което съответства и с карантината от коронавирусната пандемия.

Ето че звездата не може дълго да стои без работа и се похвали на страницата си в Instagram, че се е заела с нов план. Той не е обвързван с киното, а с виното. Актрисата, дружно с приятелката си – бизнесдамата Катрин Пауър са основали своя марка виновност, наречена - виновност Avaline. Гамата включва бяло вино и розе и се продава за 24 $. Също по този начин се акцентира, че виното е напълно биологично.

„ Представяме @avaline! Всичко стартира преди две години в хубав следобяд в Лос Анджелис в задния двор с @katherinepower. Разбрахме, че знаем и държим на наличието на всичко, което влиза в телата ни – за какво не и вино? “, означи Диас и добави, че постоянно е вярвала, че ключът към качествения живот е в салдото.

„ Създаването на чисто вино, което е с естествени изключителни качества без нежелани и скрити добавки, ми оказва помощ да намеря този баланс, когато се любувам на чаша вино. Това е най-чистото вино, за всеки, който обича да си доставя наслаждение в живота “, добави актрисата.

Камерън Диас също по този начин отглежда със брачна половинка си Бенджи Мадън дребната им дъщеричка Радик Клое Уайлдфлауър, която е към този момент на 5 месеца.

Източник: tialoto
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР