След като стана известно, че исторически мост в ще бъде

...
След като стана известно, че исторически мост в ще бъде
Коментари Харесай

Ротердам на бунт срещу Джеф Безос - планират акция с развалени яйца срещу новата му мега яхта

След като стана известно, че исторически мост в ще бъде особено демонтиран за първото излизане в намерено море на новата луксозена на мултимилиардера Джеф Безос, в обществената мрежа Fжителите на града възнамеряват акция, с която да осуетят първото корабоплаване на 127-метровия съд.

Безос желае мостът да бъде краткотрайно отчасти демонтиран, с цел да може да премине голямата му яхта, която още се строи и се прави оценка на към 430 милиона евро.

Ротердамци са възмутени от проекта на Безос да демонтира краткотрайно моста и по тази причина желаят да обстрелят суперяхтата със безумен залп от развалени яйца.
свързани новини3029на 24.01.2022
Събитието " Хвърляне на яйца по супер яхтата на Джеф Безос " е планувано за първи юни, като към този момент има три и половина хиляди обещания, а други 12 000 души най-малко са изразили интерес да вземат участие.

В описанието на групата всички ротердамци са призовани да вземат кашон с и да ги хвърлят " всеобщо " по суперяхтата на Безос, когато тя премине по време на първото си корабоплаване под моста.

Твърди се, че строителят на яхтата към този момент е подал заявление за унищожаване на моста.

Според кмета на Ахмед Оуталеб обаче не е подадено нито едно заявление за позволение и не е взето нито едно решение по въпроса. Фактът, че купувачът на яхтата е един от най-богатите хора в света, не играе никаква роля в решението.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР