След като срещите с Бока Хуниорс и Милан отпаднаха, сега

...
След като срещите с Бока Хуниорс и Милан отпаднаха, сега
Коментари Харесай

Плащаш за Бока или Милан - гледаш евентуално Уест Хем в чест на Гунди

 От Левски признаха неуспеха на мача в чест на Гунди
След като срещите с Бока Хуниорс и Милан отпаднаха, в този момент Уест Хем е измежду разновидностите за другарски мач с Левски във връзка 75-годишнината от рождението на емблемата Георги Аспарухов-Гунди.

Вчера дефинитивно стана ясно, че " росонерите " няма да дойдат в София за дуела, а през днешния ден фирмата-организатор " Мокко Solution " свика конференция. На нея стана ясно, че " чуковете " от Лондон са вероятен противник.

" Вчера след 17:00 часа пристигна удостоверение от клуб от Висшата лига за готовността да изиграе мач на 12-и октомври в София и чакаме отговор от управлението на Левски ", обяви представителят на компанията Димитър Дамянов.

" Разговорите с Левски започнаха през месец март предходната година. Бяха препоръчани много клубове, като Манчестър Сити и Атлетико Мадрид, само че нямаше дата, която да бъда добра за Левски, защото тимът се готвеше за шампионатите в Европа.

Предложихме на Левски Бока Хуниорс, съгласувахме го с клуба. Мачът публично бе разгласен на 19 август, само че казусът беше, че Барселона не можа да даде точна дата за дуела на " каталунците " с Бока.

До края на месец юни не беше безусловно сигурна датата на мача Барселона - Бока. От това зависеше и мачът на Левски с Бока. Говорих с шефа на Бока Хуниорс, той ме посъветва да диря и различен вид. Срещнах се с Евгени Русев, с цел да му кажа за обстановката.

Подписахме предварителни контракти с Ювентус и Милан, само че срокът с предварителния контракт с Юве изтече. Решихме да рискуваме и прекратихме контракта с Бока и подписахме договор с Милан.

Той се подписа на 9 юли и го изпратихме на управлението на Левски. Координирахме всичко с управлението на Левски. По молба не Левски ние задържахме и не обявявахме нищо. След мачовете с Вадуц обявихме всичко.

Ако те желаят, ние сме окей да го изпълним. Има формален мейл от Уест Хем към нас и към Левски ", каза още Дамянов.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР