След като Спейс X успя да изпрати първия си пилотиран

...
След като Спейс X успя да изпрати първия си пилотиран
Коментари Харесай

Дъг Лаймън ще снима Том Круз в Космоса

След като " Спейс X " съумя да изпрати първия си пилотиран полет с астронавти и да се скачи сполучливо с Международната галактическа станция, какво е идващото предизвикателство? 

Режисьорът на " Самоличността на Борн " Дъг Лаймън самоуверено се насочва натам, където до момента никой кино режисьор не е стигал. Той ще се причисли към Том Круз в първия авантюристичен екшън, сниман в галактическото пространство, заяви Deadline. Независимата продукция ще бъде снимана благодарение на НАСА и компанията на Илон Мъск " Спейс X ". Впрочем новината бе потвърдена в началото на май за пръв път от НАСА, само че без никаква спомагателна информация за продукцията, като се изключи че в нея е забъркан Том Круз.

Лаймън към този момент е режисирал Круз във кино лентата „ На ръба на утрешния ден “. Той ще напише и сюжета, а двамата заедно ще продуцират плана. Лаймън и Круз са освен сътрудници и другари, само че и водачи с авантюристичен дух. И двамата ръководят самолети. Но имат да довършват друга работа, преди да " излетят ": Дъг Лаймън довършва филма на Lionsgate/BRON Chaos Walking с присъединяване на Дейзи Ридли, Том Холанд, Мадс Микелсен и Синтия Ериво. Круз пък отсрочи премиерата на „ Топ Гън: Маверик “ от лятото за 23 декември, а чака и завръщането на снимачната площадка „ Мисията: невъзможна 7 “. Снимките, които бяха планувани през март във Венеция, бяха отменени при първата вълна на ковид. 

Ясно е също, че галактическият филм ще има невиждана предварителна подготовка, която включва дълготрайно образование на екипа. Круз за следващ път показва, че е най-дръзката кино звезда на нашето време: виждали сме го какво прави (без дубльор) в епизодите на " Мисията невъзможна ". За момента не е ясно какъв ще бъде сюжетът, въпреки да витаят клюки за „ енергиен грабеж “, обвързван с Луната. И без значение от гравитацията можем да бъдем сигурни, че комбинацията сред режисьора и звездата дава обещание екшън в изключително огромни размери. 

На 30 май Илон Мъск, в партньорство с НАСА, изстреля ракетата SpaceX Falcon 9 от Флорида с двама американски астронавти на борда, а 18 часа по-късно тя се скачи сполучливо с МКС и астронавтите продължиха работата си там. Историческият полет е артикул на новаторско публично-частно партньорство, което връща САЩ в бизнеса с пилотирани галактически полети, откакто близо 10 години бе подвластен от Русия за проучванията си отвън рамките на Земята.

 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР