След като спечели публиката с Лошо момиче, актьорът Мариан Вълев

...
След като спечели публиката с Лошо момиче, актьорът Мариан Вълев
Коментари Харесай

Куката снима филм за поп фолка - slava.bg

След като завоюва публиката с Лошо момиче, артистът Мариан Вълев се захвана със сюжет на идващ план. Той носи името Чалга, а Вълев още веднъж ще дирижира събитията зад камера от позицията на режисьор. Тези дни стана ясно, че познатия на феновете като Куката, няма да получи финансиране за втория си филм от НФЦ.

Историята в Чалга ще се върти към 18-годишно момиче от дребен град, което желае да стане певица и всички неща, на които е подготвена, с цел да успее. Тя живее съгласно каноните на интернет и се пробва да преследва фантазията си. "Чалгата като музика от дълго време не ме вълнува.

Интересна ми е чалга културата на времето, в което живеем. Ще ми се да имам вяра, че съм потребен и историите ми да стигнат до хората. Филмът ще е комедия, само че ще е доста сериозен като политическа и обществена ангажираност ",сподели преди време артистът.

В кино средите пък се приказва, че точно към Куката се чака да се завърти сюжетът и на игрален филм по Под прикритие. По сюжета към този момент работят Теодора Маркова, Георги Иванов, Невена Кертова и Тео Чепилов.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР