След като скандализира българската публика с първите си два романа

...
След като скандализира българската публика с първите си два романа
Коментари Харесай

Секретният роман на Калина Паскалева

След като скандализира българската аудитория с първите си два романа „ Дневниците на една курва “ и „ 7-те смъртни гряха “, Калина Паскалева се завръща с ново сензационно заглавие, което още преди излизането си провокира десетки полемики. „ Секретно “, издание на „ Апостроф “, е изповедта на една жена, подготвена на всичко да разкрие истините, за които обществото мълчи. На живот и гибел с цената на любовта. А дали тази жена не е самата Калина Паскалева?

Главната героиня Ина е скандална проверяваща журналистка, която обича да дава публичност на неуместните „ секрети “. И точно по тази причина доближава до дълбините на най-мръсните схеми в подземния свят. Тя не изпитва боязън от закани, единствено безкрайна жадност за правдивост, за истина, за отмъщение. И до момента в който любовният живот на блогърката е плетеница от пристрастеност, отчаяние и болежка, работата ѝ я поддържа постоянно нащрек, постоянно в подготвеност да помогне на отхвърлените и забравените от обществото.

Дали Ина ще съумее да помогне на стотиците дами, които ѝ описват историите си? Дали ще откри мъжа на фантазиите си и безконечната, всеотдайна обич? Дали мафиотските босове, с които се конфронтира, няма да съумеят да затворят устата ѝ?

„ Секретно “ не е книга, подобаваща за всеки. Това е разказ, отдаден на дамите, жертви на принуждение, на децата, съсипващи живота си, още преди да са го построили, на нарушителите, прекрачили закона.
„ Целта на тази книга не е да ви опише поредност от скандални истории с съдбовен или благополучен край. Целта ѝ е доста по-мащабна и откровено се надявам да я реализира “, споделя авторката.

Със „ Секретно “ Калина Паскалева дава глас на онеправданите и слабите и разкрива част от стотиците премълчавани истории, които никой не се е осмелил да опише. Поне не и до този миг. Ето за какво за „ Секретно “ ще се приказва дълго.

За създателя
Калина Паскалева е родена на 8 ноември 1986 година. Завършва Английската гимназия в Пловдив и учи публицистика в София. Казва за себе си, че е безконечният студент в Академията на живота.

Работи като ефирен кореспондент и редактор в риалити формати. Занимавала се е с проверяваща публицистика във вестниците „ 168 часа “ и „ 24 часа “ и е водила своя графа във в. „ Уикенд “. Автор е на редица изявления в ежедневници и начин на живот издания.

През 2014 година е участник в риалити формата „ Биг Брадър ол старс “.
Основател е на съдружие „ Вярвам в теб “, което оказва помощ на деца с увреждания и дами, жертви на домашно принуждение.

Определя себе си като безсрамен лакомец и твърди, че не се вълнува от хорското мнение, а слуша само сърцето си.

Автор е на „ Дневниците на една курва “ и „ 7-те смъртни гряха “. „ Секретно “ е третата ѝ книга.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР