След като си оперира носа, сложи скули и екстеншъни, опъна

...
След като си оперира носа, сложи скули и екстеншъни, опъна
Коментари Харесай

Николета Лозанова ще прави поредната корекция на тялото си, този път отзад

След като си оперира носа, постави скули и екстеншъни, опъна бръчки и напомпа на два пъти бюста си със силикон, в този момент Николета Лозанова още веднъж ще си пипа дупето.

През 2019 плеймейтката към този момент бе в Турция, с цел да направи Б-страната си по-апетитна, а единствено часове след рождения си ден в този момент още веднъж се насочи за южната ни съседка.

Тя побърза да направи реклама на турския хирург, при който ляга под ножа и да натрие носовете на злобарите, като разгласи, че с помощта на процедурата е могла да си разреши да яде на воля всичко, което хареса в Париж.

Във френската столица Ни Ло посрещна 34-ия си рожден ден. При интервенцията, на която се подлага Лозанова, мазнината се извлеча от местата по тялото, където е нежелана(напр. стомах, талия, бедра, таз) и по-късно се инжектира в седалището, за покачване и заобляне.

В случаите, в които организмът няма задоволително мазнини, този способ се комбинира с слагане на силиконови импланти. За задачата се прави дребен прорез, който след интервенцията остава неосезаем, написа Hotnews.bg
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР