След като си извоюваха правото да се върнат в професионалния

След като си извоюваха правото да се върнат в професионалния ...

Кадрови проблеми за Нефтохимик преди първия мач за сезона.

След като си извоюваха правото да се върнат в професионалния футбол, футболистите на Нефтохимик ще стартират новия сезон с двубой срещу Спартак (Варна). Срещата започва утре в 19:30 ч., на стадион „Арена Созопол“. Днес на стадиона в Долно Езерово възпитаниците на Диян Петков проведоха последното си занятие преди мача. Двама от тях със сигурност няма да влязат в групата за двубоя със “соколите”. Това са нападателят Иван Колев и защитникът Пламен Тенев. Колев получи контузия на коляното по време на контролната среща с Тунджа (Ямбол) и все още не тренира пълноценно с отбора. Пламен Тенев пък е с разстежение на прасеца от тренировката във вторник и също няма да може да помогне на съотборниците си утре.

Билетите ще са на цени от 5 лв. за всички сектори на стадиона и 20 лв. за ВИП ложата. Деца до 7-годишна възраст ще влизат безплатно. Ще работят два пункта за продажба на билети, които ще бъдат отворени два часа предварително.

Ето и групата на Нефтохимик за утрешното домакинство:
Росен Андонов, Павел Здравков, Николай Костов, Цветомир Цонков, Йолиян Милков, Михаил Георгиев, Кристиян Мирославов, Деян Христов, Борирмир Карамфилов, Цветан Чахов, Атанас Ташолов, Цветан Чахов, Диян Молдованов, Иван Цачев, Живко Петков, Джунейт Али, Галин Димов, Мирослав Радев, Радослав Апостолов, Димитър Костадинов. Втора лига 1 кръг, събота 20 юли Нефтохимик 19:30 Спартак (Варна)

Източник: sportal.bg