След като си извоюваха правото да се върнат в професионалния

...
След като си извоюваха правото да се върнат в професионалния
Коментари Харесай

Кадрови проблеми за Нефтохимик преди първия мач за сезона

След като си извоюваха правото да се върнат в професионалния футбол, футболистите на Нефтохимик ще започват новия сезон с дуел против Спартак (Варна). Срещата стартира на следващия ден в 19:30 ч., на стадион „ Арена Созопол “. Днес на стадиона в Долно Езерово възпитаниците на Диян Петков организираха последното си занимание преди мача. Двама от тях сигурно няма да влязат в групата за дуела със “соколите”. Това са нападателят Иван Колев и бранителят Пламен Тенев. Колев получи травма на коляното по време на контролната среща с Тунджа (Ямбол) и към момента не тренира пълноценно с тима. Пламен Тенев пък е с разстежение на прасеца от тренировката във вторник и също няма да може да помогне на съотборниците си на следващия ден.

Билетите ще са на цени от 5 лева за всички браншове на стадиона и 20 лева за ВИП ложата. Деца до 7-годишна възраст ще влизат гратис. Ще работят два пункта за продажба на билети, които ще бъдат отворени два часа авансово.

Ето и групата на Нефтохимик за утрешното домакинство:
Росен Андонов, Павел Здравков, Николай Костов, Цветомир Цонков, Йолиян Милков, Михаил Георгиев, Кристиян Мирославов, Деян Христов, Борирмир Карамфилов, Цветан Чахов, Атанас Ташолов, Цветан Чахов, Диян Молдованов, Иван Цачев, Живко Петков, Джунейт Али, Галин Димов, Мирослав Радев, Радослав Апостолов, Димитър Костадинов. Втора лига 1 кръг, събота 20 юли  Нефтохимик 19:30  Спартак (Варна)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР